Autowerkplaats Barger-Compascuum

Je leert dagritme aan te brengen in jouw leven, omgaan met anderen, doorzetten en natuurlijk ga je sleutelen aan auto’s, motoren en scooters.

De autowerkplaats

De autowerkplaats in Barger-Compascuum is iets meer dan een uur rijden van Drachten. Het bedrijf bestaat al sinds 1988 en het team bestaat uit vier mensen. Zij staan klaar met de modernste techniek op diagnosegebied en auto-elektronica. Klanten kunnen er terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken personenauto’s, bedrijfswagens, campers, caravans, aanhangwagens, elektrische- en benzine scooters én voor gebruikte onderdelen. Een groot aanbod tweedehands auto’s staat buiten op het terrein en nog meer aanbod vind je in de showroom.

Iets maken of repareren geeft een enorme impuls aan het zelfvertrouwen en vergroot het gevoel van eigenwaarde

Dagbesteding

Sinds een aantal jaren werken er op de autowerkplaats in Barger-Compascuum ook mensen met een zogenaamd “rugzakje” en sinds 1 mei 2021 is het bedrijf, wat betreft de zorg, onderdeel van Zwat. Door deze samenwerking voorziet het bedrijf in dagbesteding voor tieners, (jong)volwassenen en ouderen tussen de 14 en de 67 jaar, die een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ hebben door bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Je kunt hier bijvoorbeeld leren hoe je structuur aanbrengt in je dag, maar ook hoe je (beter) kunt omgaan met anderen en natuurlijk leer je sleutelen aan auto’s, motoren en scooters.

Scroll naar boven