Waarom Zwat?

Omdat onze deelnemers centraal staan, willen wij niet alleen in meelopen in die verandering, maar juist voorop gaan om zo meer te kunnen bieden aan al onze deelnemers.

Ontwikkeling, groei en kwaliteit

De zorg in dagbesteding verandert en groeit. Omdat onze deelnemers centraal staan, willen wij niet alleen in meelopen in die verandering, maar juist voorop gaan om zo meer te kunnen bieden aan al onze deelnemers. Door dat te meten aan de behaalde resultaten, zal er een gezonde organisatie blijven staan die kwaliteit en meerwaarde biedt voor deelnemers, maatschappij en opdrachtgevers. De mensen van Zwat zijn Zwat, dus als we groeien is dat niet alleen in andere zorginitiatieven, maar zeker ook in de kwaliteit van de mensen van Zwat. Daardoor kunnen we deelnemers meer helpen naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Meebewegen met de veranderingen in de zorgmarkt en daarin met elkaar het voortouw nemen, houdt ons gezond en resultaatgericht en dát centreert onze focus op onze deelnemers.

Voor wie?

Wij hebben plaats voor deelnemers met:

Natuurlijk staan wij open om elke casus te bespreken en te bezien welke mogelijkheden er wél zijn. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor wie niet?

Wat sluit niet aan bij onze dienstverlening:

Natuurlijk staan wij open om elke casus te bespreken en te bezien welke mogelijkheden er wél zijn. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
Scroll naar boven